Lovačko društvo Srndać

Lovačko društvo Srndać

Lovačko društvo Primorsko-goranske županije

dPjBxTgrLh9akdRRTbBx9YSu

U prilogu se nalazi Pregled ostvarenih bodova i visine naknade za odstrjel jelena po kategorijama starosti u 2021.-2022. godini za članove LD Srndać Brod Moravice. Otvorenje lova na jelena započinje 21. kolovoza 2021. godine, a podjela dopuštenja za lov vršit će se u prostorijama Lovačke kuće Lazica dana 20.08.2021 u vremenu od 18,00 do 20,00 sati. Svim lovcima Dobra kob!

baaDJmvxd3wEjjttyovKYfHg

Članovi Lovačkog društva „Srndać“, Dobrovoljnog vatrogasnog društva te pojedini mještani – volonteri Brod Moravica, još jednom su dokazali da zajedništvo i želja za razvojem Brod Moravica nije utopija i da se zajedničkim snagama, uz uloženi trud i minimalna financijska ulaganja može postići željeni cilj. 

fSUx76hgXN5M0lXU799aoAFV

Proljetni ciklus aktivnosti i 05. lipanj kao Svjetski dan zaštite okoliša, članovi Lovačkog društva „Srndać“ Brod Moravice obilježili su radnim akcijama s osvrtom na čišćenje postojećih izvorišta pitkom vodom u lovištu „Završje“ zbog evidentnih klimatskih promjena i sve prisutnijih oskudijevanja vode u prirodnim staništima divljači.

U prilogu se nalazi poziv za Skupštinu Društva sa planiranim dnevnim redom. Skupština Društva održati će se dana 25.10.2020. u prostoru Doma kulture Brod Moravice s početkom u 11,00 sati. Svi članovi Skupštine dužni su sjednici pristupiti uz obvezu pravilnog korištenja zaštitnih maski za lice ili medicinskih maski te pridržavanje istaknutih epidemioloških mjera vezanih uz sprječavanje širenja ...

Obzirom na trenutno širenje infekcije bolesti COVID 19 i provedbu Odluka o uvođenju nužnih epidemioloških mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite a prema prijedlozima županijskih ili lokalnih stožera civilne zaštite, Upravni odbor Društva donijeti će odluku o eventualnom neodržavanju ili reduciranju lovova o čemu će biti pravovremeno izvješteni svi članovi LD-a.

U prilogu objave nalazi se dopis LS Primorsko goranske županije kojim se želi informirati članstvo o mogućem obrazovanju lovnika sukladno odredbama Zakona u lovstvu. Mole se zainteresirani članovi Društva da interes za obrazovanjem osobno iskažu predsjedniku ili tajniku LD-a najkasnije do 01.02.2020. kako bi se o broju zainteresiranih lovaca moglo izvijestiti tajništvo LS PGŽ. Dobra Vam kob!