Lovačko društvo Srndać

Lovačko društvo Srndać

Lovačko društvo Primorsko-goranske županije

sha1_6a4584568940e42bd1d45683a947a00107b8e10a (4)

U organizaciji Lovačkog društva "Kobac 1960" Lovran održan je deveti kup u streljaštvu "Ratko Vidulin" kratkocijevnim oružjem pištolj-revolver koji nosi ime preminulog člana društva Ratka Vidulina.Strijelci su se takmičili u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. U ekipnoj konkurenciji ekipa LD "Srndać" Brod Moravice u sastavu Krešimir Crnković, Goran Možnik, Ivan Crnković osvojila je drugo mjesto.

baaDJmvxd3wEjjttyovKYfHg

Članovi Lovačkog društva „Srndać“, Dobrovoljnog vatrogasnog društva te pojedini mještani – volonteri Brod Moravica, još jednom su dokazali da zajedništvo i želja za razvojem Brod Moravica nije utopija i da se zajedničkim snagama, uz uloženi trud i minimalna financijska ulaganja može postići željeni cilj. 

fSUx76hgXN5M0lXU799aoAFV

Proljetni ciklus aktivnosti i 05. lipanj kao Svjetski dan zaštite okoliša, članovi Lovačkog društva „Srndać“ Brod Moravice obilježili su radnim akcijama s osvrtom na čišćenje postojećih izvorišta pitkom vodom u lovištu „Završje“ zbog evidentnih klimatskih promjena i sve prisutnijih oskudijevanja vode u prirodnim staništima divljači.

Dana 15. rujna 2019. godine s početkom u 9:00 sati, LD „Šljuka“ Krk, na strelištu u Puntu, organizirati će natjecanje u lovnom streljaštvu u disciplini lovački trap. Natjecanje će se održati po pravilima Hrvatskog lovačkog saveza, u 2 serije po 25 letećih meta (glineni golubovi). Kotizacija za natjecatelje (troškovi glinenih goluba) je 50 kn po lovcu, a za natjecatelje koji su sudjelovali na županijskom...